OM OSS  

  KONTAKTA OSS  

  NÖJESMASKINER
    Arkadspel
    Flipperspel
    Sportspel
    Kiddierides
    Photoplay   

  CASINO  

  TUGG/VARUAUTOMATER  

  SERVICE TJÄNSTER
   
  BILJARD
   


Arkadspel eller TV-spel gjorde sitt intåg i Sverige i början av 1970-talet. De allra första spelen var väldigt enkla i sitt utförande. Ping Pong, Gun Man och Tanks är exempel på några av de första TV-spelen i Sverige. Amerikanska Atari var på den tiden en stor tillverkare av spel. I mitten av 70-talet tillverkade de bilbanan T-10 som tillsammans med efterföljaren Le Man kom att bli en stor succé under många år. Under 80-talet kom en rad med spel som i dag betecknas som ren nostalgi. Några av de mest kända är Pac Man, Space Invader, Defender, Break Out och Pole Position.  
Under senare år har den snabba utvecklingen i högsta grad påverkat dagens arkadspel, som mer är att likna vid olika typer av simulatorer.
Det rör sig om allt från skidåkning till bilkörning och motorcyklar.
Några av dagens stora tillverkare av arkad- och TV-spel är Sega, Konami, Namco, Midway och Atari. Det spel som under 90-talet rönt störst framgång är utan tvekan Sega Rally 1.
Arkad Le mans
Väner Service AB har erfarenhet från de första ping pong-spelen fram till dagens avancerade simulatorspel. Spel som vi har åtskilliga av i vår verksamhet i dag.
För att vara spelutställare i toppklass krävs en kontinuerlig investering i just dessa spel. Väner Service AB följer marknaden och trender mycket noga vilket ger en garanti för att våra kunder alltid ska få bra produkter. Vill Du veta vad som gäller för tillfället? Tveka då inte att ta kontakt med oss.