OM OSS  

  KONTAKTA OSS  

  NÖJESMASKINER
    Arkadspel
    Flipperspel
    Sportspel
    Kiddierides
    Photoplay   

  CASINO  

  TUGG/VARUAUTOMATER  

  SERVICE TJÄNSTER
   
  BILJARD
   


Flipperspelet föddes under 1930-talet i USA, men i Sverige slog det inte igenom kommersiellt förrän på 60-talet. Fram till i dag har det inte skett några större förändringar av flipperspelen, förutom rent tekniskt.

Väner Service AB
har sedan starten 1980 haft just flipperspel som bas i verksamheten. Vi har därför skapat oss en mycket stor erfarenhet av "operating" det vill säga utplacering av spel. Vi har även med åren skaffat oss ett gediget kunnande.
Det finns i dag bara ett fåtal fabrikat av flipper på marknaden. Stern är ett märke som förekommer i Sverige.
  Flipper 1
Gottlieb och Bally/williams tillverkade flipper fram till för något år sedan, men la då ner produktionen. Tidigare har det emellertid funnits både Spanska och Italienska flipperspel, men de har aldrig rönt några större framgångar i Sverige.
Förnärvarande tillverkas enbart flipper av märket Stern.

Våra
kunder när det gäller flipperspel är biljardhallar, videobutiker, köpcentra, serveringsställen för att nämna några. Filmstaden SF och Score Karlstad är två exempel på samarbetspartners i Karlstad. Väner Service AB har alltid det senaste i flipperväg... vill du vara säker på att få det bästa marknaden har att erbjuda, kontakta då oss för förslag!