Väner Service AB är ett värmländskt bolag grundat av Per Nirs 1980, som nu snart firar 40 framgångsrika år. Med en vision att utveckla tillgängligheten på den lokala marknaden för underhållning & spel i form av arkadspel, biljard, casino, varuautomater, kiddie rides & förströelsespel, har vi fram tills idag presterat inom denna bransch över hela Sverige.

Verksamheten har till största delen varit aktiva inom automatbranschen samt ett stort antal externa serviceuppdrag genom åren. Men har idag ett riktat huvudfokus mot nöjesautomater & förströelsespel (arkadspel, flipperspel, godiskranar, airhockey, kiddie rides, O.S.V) samt försäljning & renovering av biljardbord & biljardtillbehör med försäljning till kommuner, skolor, företag och privatpersoner.

Under de senaste åren har vi också skapat en stark relation med Input Interiör, genom ett mångfaldigt samarbete av monterings- & serviceuppdrag. Vilket har lett till att vi idag har flera anställda som enbart engagerar sig i att driva denna delen av verksamheten. Dessa uppdrag varierar i storlek från enskilda leveranser av interiör, till enormt omfattande arbeten av fullstora nybyggnationer för stora företag.

Exempel på verksamheter som tidigare använt sig av våra tjänster:

Samsung Oslo

Engelska skolan

MSB

Telia Oslo